/ Allmänt /

Lördag 30maj och Söndag 31maj

Vi börjar med en update på lördagen:) Vaknade vid halv 11 av att mobilen pep till, hade fått sms av någon. Klev upp och kom på att vi har stadsmaran i dag, jippie snacka om att vara omotiverad -.- Nåja hoppade in i duschen för att piggna till, hinner precis kliva ur duschen när Sofias kille ringer och ber mig åka upp till STUK för att möta upp henne. Kommer till stuk vid 12:15, tar en stund att hitta henne men till sist så hittar jag henne. Träffar några som jag går paralell med i skolan, vi sitter och babblar till 12:40 så gick vi till loppet.
 
Startade vid 13 och kom i mål runt 1timme senare, hade dock slitit sönder någonting i foten vilket jag erfarade när man kom hem:S  Strax efter målgången träffade jag Linneá för första gången, vi har känt varann i 2år men vi träffades först nu:) Hon passade på att klaga på hur jobbigt loppet var, vilket jag håller med om, men väldigt trevligt att träffa dig Linneá:)  Precis efter så träffar jag Malin:) Pratade lite snabbt med henne =) Snart har vi kännt varann 1 år, kommer ihåg första gången vi träffades, det var helt fantastiskt:)!  Nåja kommer hem efter loppet och gör...ingenting:D Äter grillat med familjen och åker och fiskar med brorsan lite senare på kvällen, sen dra vi in till stan å kollar på alla feta bilar i stan, var dock ett helvete att ta sig ut ur stan =b Pratade även med min goda vän Mathilda som körde upp från Skellefteå till luleå.

På kvällen lade jag mig och kollade på Jarhead och sen somnade jag kl 3 i natt:)

I morse var det då dags för att jobba kl 10, som tur är så är det kanonväder i luleå nu:) Gick ut och gjorde jobbet med en fot som ser ut som en liten fotboll.....nåja det gick skapligt att sälja. Kommer hem och då ringer Anton och vill hitta på något, vi åker till stan å köper glass å dricka och rullar runt i staden. Senare idag blir det att hälsa på hos farmor, sen får vi se vad som sker. Nu är det Mat iaf:)


//Johan

/ Allmänt /

Fredag 29/5

Hejsan! Hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag iaf:) Dagen började inte så bra då jag försov mig och vaknade 7:40 fast jag skulle vaknat 40min tidigare-.- blev att stressa fram idrottskläderna och sätta mig i bilen vid 7:50. Och ni som bor i större städer VET att det är rusningstrafik inne i centrum vid den tiden, men jag lyckades precis undvika det:D!!! Kommer till lektionen och lirar basket+brännboll, skojj som fan måtte jag säga :)! Fick sen veta betyget i den idrottskursen och det blev ett MVG:) Sen efter idrotten stressade jag mig vidare till nästa lektion som började 15min senare där vi satt och diskuterade skolpolitik ett tag för att sen avsluta med ett förhör och voilá- jag klarade det:)!

Sen blev det att käka lunch i skolan med Ante och Bubba, var nån form av pyttipanna med kebab(?), smakade rätt gött faktiskt:)! Kommer hem och sätter mig vid datorn och mailar lite grann och somnar och sover i 5timmar :O Fattar inte varför jag blev så jävla trött-.-!  Vaknar vid 17 av att det är helt tyst i huset då alla är borta....Kliver upp och gör lite saker i kåken för att sedan hamna här igen. Var in till centrum nu ikväll, var nån spelning där så det var ganska livat i stan:)

Nu sitter jag på msn och chattar med Aina och sms;ar med Malin :)

I morgon stadsmaran på 1 mil xD!!

//Johan
/ Allmänt /

Onsdag 27 maj

Först av allt vill jag gratulera min kompis Mathilda som idag onsdag tog körkortet! :) Ett stort grattis och kramar från mig till dig:)<3 Luleå till helgen då:D?

Idag så fick jag sovmorgon till 11:15 vilket inte alls var så jävla dumt inte =) Vaknade vid 8.05 då rebecka skickade ett sms och väckte mig *ond* för att sedan få sms av linneá och Sofia strax därefter xD!!!! Får man ingen ro numera månne tro :O Ska fan väcka dem när det vankas sovmorgon för dem=b
Hur som helst åker in till skolan får att ha idrottslektion, det var turnering i volleyboll mellan idrottsklasserna så det blev fett roligt. Vi spelade på i ca 1,5timme för att sen avsluta med att prata med våran mentor och läraren. Vi passade på att fråga vad läraren kommer minnas från våran klass och det gick till göteborgaren som aldrig håller käft och som har attitydsproblem:D!! *Grattis* ^ ^

Sen efter lektionen drog jag med Nisse och oskar tror jag det var(nån av trillingarna vare) och käkade lunch, kan ju säga att jag nästan spydde av skiten! Fy fan så dåligt det smakade:O Sen var det dags för ett prov i idrottspsykologi, gick upp till våning sex och satt å gaggade med Laura och en annan tjej en stund innan det var dags för provet. Gick in och skrev provet, fy fan vilken skrivkramp jag hade, herrejävlar-.-. Men det gick bra iaf, avslutade med att träffa Simon så vi gjorde sällskap när vi gick in till staden för att vänta på bussen hem.
Kommer hem och känner att jag är jävligt hungrig och att jag inte har tid att vänta på att farsan ska komma från gymmet, klockan var då runt 15:40 så jag började göra egen mat då magen formeligen skrek efter käk. Gick iväg sen och gjorde lite småsaker och satte mig vid datorn senare. Sitter här och typ gör nada, pratar lite med josefinlillen och Aina+ Emilia :) Får se vad man gör senare ikväll=)

Det var nog dagens händelser tror jag minsann=)

Ha det bäst=D

//Johan