/ Allmänt /

Livet går vidare

Hej på er alla! Det var ju ett tag sen sist jag skrev här på bloggen. Jag kan bara beklaga att min update kommer så förbannat jävla sent, men dels så har jag inte vetat vad jag ska skriva om och sen så har jag behövt "vårda" mig själv lite grann för att kunna må bättre igen och bli en glad människa igen. Att jag sen på kuppen får kasta ut den ena idioten efter den andra ur mitt liv skiter jag fullständigt fan i. Idioter hade jag gått om men nu är de ingen kvar iaf! Nog om det. Nu har jag äntligen börjat må bättre och mitt liv börjar te sig till vad det en gång har varit=) Under tiden jag inte har bloggat har det hänt mkt bra saker också och jag har gjort saker som gör mig glad och lycklig igen :) En av sakerna som hänt är att jag faktiskt har fått jobb! :)! Jag ska börja den 14dec och jobba till och börja med 6månader, sen hoppas jag på helt fast jobb. Det är helt underbart:)! Nu ska jag vara social med tv;n en stund hade jag tänkt:) Hoppas ni alla har det riktigt bra, take care:)


P.S
Johansdag har bytt kostym lite grann till en mer mjuk sida i väntan på egen utvecklad design:)


Lyssnar på: Godsmack-I stand alone

//Johan- 3gången gillt hoppas jag=)


/ Allmänt /

jag är 1000kr rikare:O!

Ja godkväll, måste säga att jag är lite förvånad, jag skrev en recension på pricerunner om telefon jag äger, det resulterade i att jag fick 1000kr på presentkort:O! Jisses så glad jag blev av det=)! Så nu ska jag se vad jag ska plocka ut:D! Nåja efter mitt lilla "utbrott" tidigare i morse så klev jag upp runt 14 idag, tog en snabb frulle och hamnade i ytterligare en jävla konfrontation med gubben i huset. Nu är jag mest ond och less på läget. Nåja:) På en stund ska jag ut med Alexander och ragga runt i stan, vem vet, kanske får vi napp vi åxå ;) :D! Nu ska jag göra lite annat=) Vi hörs om ni törs:D!


För er som vill läsa min recension så finns den här ; http://www.pricerunner.se/pr/1-1254007/Mobiltelefoner/Nokia-3720-Classic-anv%C3%A4ndarrecensioner#userReviewCiaaaao=)


Lyssnar på :Lady gaga- Poker face

//Johan- Lyckan är här, tänk vad en recension kan göra=)
/ Allmänt /

Förbannade gubbj*vel!!! Du är patetisk!

Gud förbannat, nu är jag inte glad. Vad fan händer idag då? Jo igår kväll var jag och trände som jag skrev i bloggen, när jag kom hem var jag så slut så jag gick och lade mig ganska omgående och vad fan händer i morse då? Jo halv 8 på morgonen får min farsa ett jävla CP mongolid miffo utbrott för att jag inte hade packat upp kläderna ur hans jävla väska. Ah okej om dom hade legat där 1 vecka eller så, men nu hade det varit där i ett par timmar:S Jävla patetisk människa som ska börja skrika och leva rövaren över det. Jag skulle fan ha dampat på han åxå när han glömde att skicka bror min till skolan 2 ggr samma vecka, men nej det får man ju inte, farsan är ju "KUNG" över allt och alla. Jag säger det, patetiskt! Nu ska jag åter försöka gå och sova 2 timmar till, satan i helvete....Lyssnar på: Har inte på någonting nu

//Johan-Skjut mig någon SNÄLLA???!?!??!