/ Allmänt /

*gäsp*

Tja och god morgon på er=) Jag tog en redig sovmorgon idag, vilket behövdes :) Dagens händelser består i av att det ska städas och grejjas på här hemma :) Nu hade jag tänkt gå och ta en dusch och försöka få i mig lite mat iaf=)
Ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat min blogg så bra sista dagarna, men jag har verkligen inte orkat med faktiskt=/ Men nu hoppas jag att jag kommer vara bättre på det iaf :D:)! Och nu kommer jag införa en ny sak i varje inlägg jag skriver, nämligen hiss eller diss :)! Det är på tiden att jag skriver om saker som är utmärkande på ett bra eller dåligt sätt, och tro mig, jag har alltid något att säga till om :);)


Nej iväg te duschen nu :)

vi ses:=)Lyssnar på :Rammstein-Sonne(instrumental)

//Johan-börjar det ljusna månne tro?
/ Allmänt /

Fan ta allt, fan ta livet....

Hur mycket jag än sliter och kämpar, vad jag än gör, vad jag än säger så blir jag alltid sviken. Vem jag än älskar och bryr mig om, blir jag dumpad av. Jag blir lovad löften som aldrig skulle bli brutna, men fuck it, lik förbannat blir dom det ju!! Vad har jag gjort för fel?!!! Vad fan är det för problem med att hålla ett löfte? Vet man med sig att man inte klarar av en sak då lovar man det inte. Ta mig te.x, vet jag att jag INTE klarar av att hålla något så gör jag inte det. Enkelt sagt så är jag så jävla less på att bli till åtlöje för att jag inte duger för den jag är :( . Igår lördags så var det dags att förklara för mina föräldrar att jag hade blivit dumpad igen. Reakionen blev; "Nu igen? Vad håller du på med egentligen". Ja vad håller jag på med egentligen?

Vad vet jag? Jag försöker bli lycklig, jag försöker hitta någon som älskar mig för den människa jag är. Jag tog en stor risk med att våga chansa på ett förhållande efter allt som hänt, jag riskerade en av mina bästa vänner för det,  men det värsta är att jag riskerade min egna hälsa och mig själv. Men jag tog klivet, klivet emot en önskad lycka. Det varade inte så länge, sen är jag tillbaka till ruta 1 igen. VARFÖR, återigen VARFÖR förstår man inte skadan jag ådrar mig när jag blir droppad? Jag trodde jag var säker på att jag inte skulle bli det, men kolla kolla, jag citerar från internet "Impa, pimpa, pumpa och voilá dumpad." Nu var det ju inte på det sättet, men jag tkr citatet passar bra. Jag mår så illa, jag mår så dåligt, jag har ingen ork kvar, än mindre tron på det här livet, än mindre på det fantastiska ordet som kallas KÄRLEK.

Nu har jag fått ett till ärr i mitt hjärta och min själ. I morgon går jag in på min 5 dag utan att jag har ätit ordentligt med mat, en filtallrik fick jag i mig för någon dag sen men det är allt. "Äta bör man annars dör man, Äta gör man ändå dör man" Jag finner ingen ro, jag finner inget nöje i att stoppa i mig massa mat när jag gott och väl klarar mig utan det.  Oj klockan är snart 06:05 och jag borde väl sova antar jag, men jag sitter här och är så jävla ledsen, försök själv sova med tårar som rinner efter kinderna och dränker hela sängen så det blir kallt och jävligt. Men jag är van vid kylan av att aldrig duga till för någon så det här blir nog inget större problem.

Jag sa var försiktig med mitt hjärta, det är skörare än det tunnaste glaset, och går sönder lätt, vilket det gjorde igen

Lyssnar på: Nån remix med hardstyle:)

//Johan-orkar inte den här skiten, superlim någon?
/ Allmänt /

Vars finns hoppet?

Det gäller att kämpa för det man tror på och det man älskar
Älskar man någon gör man allt för denne
Man slutar aldrig kämpa i motgångar
Det är bättre att bita ihop och sikta emot ljuset i en lång tunnel
Än att ge upp och åter se tunnelns mörker sluta sig omkring dig
Någon som har ett hjärta övers till mig?