/ Allmänt /

Dagen som varit

Hahaha! jag måste börja dagens inlägg med ett asgrav, fick ett roligt samtal i natt, var visst en stockholmare(?) som ville höra min fina dialekt, jag fattar inte vad det är med norrländskan och en del tjejer.
Nåja jag hoppas ni blev nöjd iaf ;)!
*Bonk* och där dog jag.
 
Dagen då? Väldigt tung dag att jobba faktiskt, humöret var väl inte på topp i guess men hey, pengar rullar in det går bra nu! ;)  Snart är det dags för ett nytt år! Ett så spännande år som jag har framför mig.
Mycket saker är på g redan nu och kanske några saker som kommer gynna mig på alla olika plan, vi får se.
 
I morgon jobba från 10-18 och blire att dra ut på fest! Skjutsen kommer 18:30 och sen bär det av mot festen :) Måste hinna på bolaget så vi har drickat redo för kvällen :) Får hoppas att tjejerna inte stressar lika mkt som jag får göra i morgon...killar i ett nötskal är att vi alltid skjuter på saker in i det längsta ist för att fixa det när vi har tid...*suck*
Juste fan ! det är sjukt jävla halt, blir spännande att se hur det går :) VROOOOOOOOOOOOM!
 
 
Nu Njuta av mer och mer netflix!
För viasat fungerar inte IGEN.....
 
typiskt...
/ Allmänt /

Tröttttttttt

Äta jobba sova dö, så skulle jag kunna beskriva livet just nu :) Haha iaf om jag lyssnar på gyllene tider.
Idag gör det riktigt aj aj i kroppen. Smärtan i bröstmusklerna kan jmf med första gången jag var på gymmet efter ett långt uppehåll.
Visst så är det väl så att mina muskler har minne från den forna tiden när 100 armhävningar rakt upp och ner inte var ett problem, nu orkar jag knappat 20 ju! Men värt att veta är att jag har ökat på övningarna på bröstmusklerna från 1 övning till 2 övningar, det gör en del då det bygger lite mer volym/massa. Men som en kollega till mig sade, det får inte bli för mycket och inte för stora muskler, lagomt är bra :) Sen vill man ju inte se ut som ett kylskåp och röra sig som ett sånt heller......
Och ryggen då!? Ja herrejävlar, den är ju ännu värre med träningsvärken, voine voine...ryggskott-CHECK!
 
Idag efter jobbet så blev det något av vad jag kan kalla en spontan kväll, ut på krogen och dricka cider och sen ut på bio mitt i allt ihop, men så kan det gå ibland! ♥
 
Efter bion, hem i full snöstorm, ptja blåste nästan bort! :O Nu sitter jag här och kopplar av, skööönt som fan!
 
Nu njuta av netflix på iPaden!
 
Vi ses.
/ Allmänt /

Innebörden av att sträcka ut musklerna

Jag säger bara en sak; AJ AJ AJ AJ! Såhär går det när man tränar mycket men glömmer att stretcha och mjuka upp kroppen, jag fick världens värsta sendrag i höger bröstmuskel och det är något jag verkligen inte tkr om.
Det är en sak att få sendrag i foten, det går över rätt fort men i bröstet?! NEEEJ tack!
 
Snudd på att jag skrek som en galning men då väcker jag nog hela huset.....
Det värsta är att jag har varit idrottare på skapligt hög nivå förut och då vet jag hur viktigt det är att faktiskt mjuka upp kroppen så den inte blir stel. Baksidan av att träna är ju att man lätt blir stel och inte är lika mjuk som man bör, därav viktigt med strechning.
 
Tror jag sov på någon viktig lektion i skolan.......Eller så är jag bara obrydd.... ;)
 
Blörk.......
 
Nu skiter jag i det här.
 
Tack och hej