/ Allmänt /

Tillbaka igen

God kväll bloggen.
Så är man tillbaka på banan igen, febern som jag hade tidigare är nu borta och huvudvärken är helt borta den med.
Kroppen är nu tillbaka på sin vanliga bana, skönt som attan att kunna äta som vanligt och inte ha ont i magen .
Man kan nog säga att jag kastade in handduken där ett tag, men tur att jag kom upp på benen igen.
 
Jag är helt färdig för graven just nu, jag är tröttare än på länge, men det kan bero på att det är kvavt som attan just nu.
 
Suck, jag kom på att jag börjar tidigt i morgon, hatar möten på morgonen, vad ska dessa vara bra för egentligen?
Jaja, det är mitt jobb att vara där och ta del av informationen . Men spännande saker är på gång iaf, det gillar jag.
 
LK till helgen, det ska bli riktigt riktigt roligt :)
 
Fan måste ladda iPaden för första gången på 2,5 vecka nu.... :( Nåja, den används ju dagligen så jag ska inte klaga.
 
 
 
Nu säger jag god natt och önskar er alla en trevlig kväll.
/ Allmänt /

Jag orkar inte mer

Hela dagen har jag fått ligga i sängen och bara tittat upp i taket. Jag känner nu hur jag håller på somna in. Min puls är nere på mellan 45-48 slag i minuten. I vanliga fall är jag nere på 60 slag / minut.  
 
Kroppen håller helt enkelt på att slockna och även jag.
Innan jag somnar så ligger jag och håller en sten i handen, på den stenen står det jag älskar dig<3 och på den andra mitt allt<3 .
 
Jag vaknar varje morgon och tittar på dessa för att inte glömma vem jag är och vad jag har att ge. Jag är likt texten på stenarna, jag är full av kärlek och välvilja, samt att jag kan värma dig om det är kallt. Tyvärr kan inte stenarna ge mig kärlek, dom är väldigt kalla :) men dom gör så jag inte ger upp och inte tror på mig själv och den jag är.
 
Det här är stenat jag vet. Men ibland så behöver jag påminnas om den fina människa jag är. För det har jag oftast glömt själv konstigt nog. Men jag är den jag är och jag är stolt över det jag har och kan dela med mig av. Och jag har mycket att dela med mig av, det kan jag lova.
 
Nu måste jag sova, annars blir det jobbigt i morgon bitti.
 
 
God natt och ha en fortsatt trevlig kväll.
/ Allmänt /

Nere för räkning.

God morgon bloggen, ja ni läste helt rätt jag har precis vaknat. Klockan är 19:00 när jag äntligen kan ta mig upp ur sängen.
 
I morse klockan 4 vaknade jag av att jag mådde riktigt dåligt, jag hann eg inte mer än resa mig upp och springa på toan för att kräkas, och gud så här illa har det inte varit på länge. Kom i säng igen men skallen verkligen sprängde och magen hade vänt sig ut och in.
Klockan 08:45 ringde mobilen och jag mådde ännu sämre än tidigare, fick ringa och sjukanmäla mig för första gången på hur länge som helst.
Kort efter att jag ringt så fick jag återigen ligga i toan och kräkas en stund. Men från ca 09 till 19 så har jag alltså legat och sovit.
 
Men jag mår fortfarande inte bra på långa vägar, magen skriker efter mat, skallen värker fortfarande och jag vet inte om jag vågar äta mat.
 
Så man kan säga att jag är nere för räkning.
 
Dessutom när jag har sovit så är det som att jag har haft feber och haft syner, jag har drömt att någon har legat brevid mig och jag har kramat om den personen och gråtit över att jag har varit så lycklig men det har ju inte varit någon där! I drömmen har jag desstutom viskat jag älskar dig, jag älskar dig....
 
 
Nu ska vi se om jag kan fixa nå mat.