/ Allmänt /

Lördag kväll.

Hej.
Så är jag då hemma efter jobbet, har varit en helt okej dag idag faktiskt.
Har haft en coach med mig sista timmarna på jobbet, vi har diskuterat lite lösningar om hur jag skall kunna effektivisera försäljningen och den biten. Då jag verkligen kan sälja så ska jag försöka komma upp i 4000:- till i slutet av Juli.
 
Min pappa ställde mig en fråga som jag länge har funderat på, vad det ett bra byte att byta jobb som jag gjorde?
Efter snart 2 månader i tjänst på nya jobbet så kan jag konstatera att jag inte ångrar mitt val.
Jag trivs som fisken i vattnet, bra kollegor samt bra villkor och förmåner som jag har att jobba med. Att jag dessutom kan spara 3-5000:- varje månad gör inte saken sämre. Detta hade aldrig gått på det gamla jobbet då bilen kostar sina tusenlappar varje månad att ha igång. Så ekonomiskt så är det ett stort + i kanten samt att jag är hemma humana tider.
 
Nackdelarna då?
Ptja, jag har ju inte ett fast schema med exata tider hur jag ska jobba, vissa dagar så jobbar jag tidigt, andra sent, andra dagar är jag helt ledig och så, men hey det är inte så dumt! Och sen jobbar jag helg ibland åxå, får ju lite extra varje timme så :)
 
Nu ska jag vila en stund, är lite trötter av mig just nu.
Hoppas ni alla har det bra där ute.
Fick frågan om jag skulle gå ut och festa ikväll, men vi får se, är inte på det humöret.
 
 
//Johan-Gäspar sig i säng.
/ Allmänt /

God morgon igen.

Hej!
Nu måste jag skynda mig lite, börjar jobba på ca 25minuter och jag har inte ätit frukost ännu :)
Smsade precis med en kollega som meddelar att hon redan är på plats för att starta upp allting, det tar ju en liten stund!
 
Idag så blir det att ta med paddan då det kan bli lite lugnare mellan varven!
 
Yay! Fick precis veta att jag skall få igen min laddadapter till min kära iPone:D Den försvann till andra sidan atlanten, hur det gick till vet jag inte men den är där iaf, någon hade visst dubbel uppsättning ;)! Så tack käraste Malin, jag har väntat ett tag på den :) ♥! Snällt att du skickade tillbaka den iaf :) Och btw, jag heter fortfarande Johan (:
 
Nu hör jag hur väckarklockan ringer, nuuuu bär det av!
 
Jag önskar er alla en fantastisk bra dag och jag hoppas ni alla har det gött! :)
 
 
En sån här saknar jag, efterlysningen visade att den fraktas ur landet och hamnat i USA! :)
 
 
 
 
 
//Johan-Lördagar är underbara!
 
/ Allmänt /

Varför känns det som en lördag idag?

Hej,
Har precis ätit en riktigt riktigt god fruktsallad alá Johan, banan, äpple, apelsin, päron, jordgubbar och någon annan söt frukt, hur gott som helst ju! :) Lite vanilvisp på detta så blev jag ännu gladare+en iskall Cola Zero, åhhhh ibland så blir jag bara så glad :)
 
Nu tänkte jag mest ta och lägga mig ner i sängen och bara läsa en bok och sen somna in, jag skall upp 08:30 i morgon så det är bäst att ladda upp batterierna :)
 
Sov gott allihopa och ta hand om er.
 
 
//Johan