/ Allmänt /

En utterlåda?!

Ja juste, en sån har jag skaffat mig! Blir spännande att se hur bra den är, men det ska visst vara bra, hittade lite mera saker som jag beställde i samma veva, nästan 700:- fattigare men vafan, pengarna ska ju användans till något vettigt :). Äh fy fan vilken jävla dag det har varit, jag är mentalt r*v*****d, shit så less man kan vara. Visst jag har sålt bra som satan och bidragit till att en redig bonus är i antågande för min del, halleluja ;)
 
Just nu så vet jag inte...vad vet jag? :) Det har snöat så in i helvete, och då menar jag det! Lagomt kul att vara ute med gilbert när det är såhär, lyckades bumpa refugen jag, det gör man inte 2 ggr tyvärr....BUMP!
 
Haha nog klagat, lyckan är totalt, snart är det dags för det jag väntat på länge! :)
Men jag är knäpp, det säger ju alla runt mig så det kanske är dåligt också, vad vet jag? Äh fuuuuuuuuuuck alla andra och deras ständiga klagosång, hum hum i humlegården för fan!
 
För det finns inga bättre kamrater
och inga tätare led, du sjunger
Hum hum från Humlegården
Det är så det är mellan blad och gräs
Hum hum från Humlegården
i skuggan under ett träd


Dags att krypa ner i sängen och bara ligga och titta i taket och drömma mig bort, det är dags för mig att läsa vidare på min roman.
 
Vi hörs.
 
/ Allmänt /

Grytan kokar snart över

Ni som vet vad jag pratar om förstår vad jag menar med rubriken på dagens inlägg, rentav skit det som är på G men fuck it, jag bryr mig inte längre....men det bubblar snart över rejält.
 
Nåja what so ever, palla bara klaga, det måste ju ha hänt något bra sista dagarna, och ja det har det gjort, men sen gäller det att göra något ännu bättre av det hela, för så jävla svårt kan det fan inte vara?
Nej jag är inte bitter eller sur, jag hatar bara en del av livet just nu och en annan del älskar jag..
 
Juste, räkningarna betalda för denna gång, bara 6000:- denna gång :-)! Lyckan är total ;)
 
 
Nä nu hade jag tänkt göra annat, jag är trött, less och grining så det är lika bra att gå härifrån INNAN det smäller på något dåligt sätt.
 
Ciao
/ Allmänt /

Så mycket tankar, så många planer, så lite tid

Tjabba tjena hallå!
 
Ibland känns det som att dygnet har för få timmar, ibland känns det som att jag inte hinner göra det jag skulle vilja göra och jag hinner inte alltid heller, men hey, det är väl så ibland antar jag.
Jag vet inte, men vi får väl se vad som händer. Men jag är iaf klar med omstruktureringen i vardagsrummet, väntar på att få tag på ett släp så jag kan kasta ut 2 överflödiga skåp som inte gör någon nytta +ev nå skräp från förrådet.
Men tiden är det jag saknar ;)

Ikväll har jag faktiskt hunnit med lite roliga saker dock, har varit med Arvid och Anton, tyvärr kunde inte Karin medverka denna gång men det får väl bli nästa gång då :-)!
Nåja mamma och pappa bjöd på grillad kyckling med ris till, så jävla gott+apelsinglass, YUM YUM, sen blev det en snabb vända hos syster och hennes kille för lite snabbfika och sen bara sitta och prata om en del saker, tyvärr även en del allvarligare saker involverad i detta men som vuxen så får man ta det helt enkelt. LOL fick en sjuk infallsvinkel, om jag kasta ut soffan och ersätta med 3st biofotöljer så skulle det vara komfort i världsklass! Dock skulle jag vara minst 15000:- fattigare på kuppen, men jag ska ju ha roligt jag med :) Och som Tony föreslog, 60" TV, inte riktigt det va? :)
 
 
Nu tänkte jag vara vuxen igen, dags att lägga sig och läsa en bok och fundera lite :)
 
Ses alla läsare.
 
Ha det bäst därute!♥