/ Allmänt /

Återigen gryr dagen

Because I could see us holding handsWalking on the beach, our clothes in the sandI could see us on the countrysideSittin' on the grass layin' side by side
 
Ja en mycket fin låt det där, väcker mycket fina minnen den låten, och jag blir även lite glad av den.
Nåja. Dagen har varit bra, har ju jobbat som en tok idag, var som en rätt bra dag att jobba, inte för mkt att göra iaf.
Var iaf på banken idag och hade ett möte, det var skönt att få bolla lite tankar och visioner om framtiden med någon som kan sin sak iaf.
Vad jag kom fram till är att jag just nu ligger lite lågt med att renovera upp lägenheten, visst jag får belåna upp den med nästan 100' men det känns inte så aktuellt just nu faktiskt.
Däremot så har jag börjat spara på fonder, 1000:- lägger jag varje månad till fonder, ett tryggt kapital som inte är lätt att komma åt vilket innebär att pengarna lär vara kvar längre där.
Förde över 2500:- ikväll som en start på sparandet, kul säger jag!
 
Efter mitt möte så har jag fått en helt annan syn på den ekonomiska biten, jag var på bra väg men nu är jag på väg åt rätt håll. Allt handlar om en sund inställning och försöka rensa upp den bit jag kan.
Det som jag däremot vill berömma mig själv över är att jag faktiskt inte har tagit något som jag köpt sista tiden på avbetalning utan allt har köpts kontant.
Visserligen så har det kostat mycket pengar för ny telefon, tvättmaskin och andra utgifter. Men jag känner mig mer vuxen och mogen iaf.
Det är som att jag sista tiden har vuxit som individ, som människa och som kille. Jag vet inte riktigt vad det beror på, nu har jag som ingen som kan hålla mig i handen om det skiter sig, det får jag fixa själv.
Eget ansvar skulle man kunna kalla det.
Men däremot så är jag fortfarande lika glad, tossig och allmänt knäpp ibland och jag verkar även sprida en jävla glädje runt mig, fan titta mig i ögonen så ser du glöden, viljan och ett hjärta som bara vill väl. Får jag dig att le för att jag är den jag är så har jag lyckats, får jag dig och stanna upp och titta mig i ögonen, ja då har jag nog sagt något bra.
 
Älska mig?! :) Eller något sånt....typ? Bara du inte slår ner mig, sliter ut mitt hjärta och sen stampar på det, då blir jag nog lite arg! :O Och ge fan i min iPhone....
 
Nåja, nu ska jag se lite film på Tv, i morgon har jag ett pass på 12 timmar framför mig, snusko bra betalt! :)
 
Önskar er alla en fantastiskt bra dag därute! <3