/ Allmänt /

Års krönika

Så sitter jag här igen och försöker komma på vad jag ska skriva om vad som har hänt 2009. För i år har det hänt jävla mkt saker, mkt bra och jävligt mkt dåliga. Hur jag tänker och känner gällande saker har förändrats och jag har fått en hel annan syn på livet och allt därtill. Vänner har kommit, vänner har gått, vissa har varit lösaktiga jävlar....Jag tänker inte vara nådig, jag tänker inte visa respekten för dom som har svikit och dragit.
Låt oss då börja med året som gått, starten sker från slutet av december 2008 till slutet av december 2009.
Så jag tänkte dela upp det här i floppar och det som är tvärtemot floppar, ungefär som hissar och dissar.

FLOPPARNA!

Vi börjar med det största misstag jag gjort i mitt liv...


Jag börjar med den händelse som har påverkat mig allra mest i mitt liv nämligen den när jag träffade en något mentalt rubbad människa. Den människan är något vad man kallar player /lösaktig människa. Denna människa behandlade mig som skit, denna människa visste om att hon kommer göra slut när jag besökte henne någonstans i södra sverige, märk väl, det äckliga aset gjorde slut några dagar efter julafton och började strula med sitt nya gulligull framför mig som hon precis dumpat. 3veckor innan jag kom ner så tappade hon sina känslor för mig men hon sade ingenting, jag väntade 6 veckor på att få träffa henne. Det enda hon gjorde var att bråka och skrika på mig så hon skulle få en anledning att få göra slut. Sen fick jag en rolig begräsning innan vi gjorde slut, bara 3 pussar PER DAG :D *ASG*! Ja då har man fel inte alla hästar i hagen.

Så där lämnade hon mig ensam, helt jävla ensam mitt ute i ingenstans, jag hade ingenstans att ta vägen, än mindre kunde jag fly från kräket. Jag kämpade mig igenom dom sista dagarna, men redan där anade jag att efterspelet skulle ta hus i h-vete.  Av någon anledning så lyckades den människan slå mig sönder och samman på något vänster. En rolig grejj jag minns var när både jag och personen i fråga satt inne och chattade vid datorerna vi hade, hon hade precis dumpat mig så jag var rätt nere, så jag satt och chattade med en kompis som senare skulle bli en av dom viktigare i mitt liv, kompisen i fråga frågade om vi skulle kunna bli ett par och sånt och tyckte även jag var söt, och jag svarade samma sak till henne, MÄRK VÄL, nu var jag singel och vad händer?

Jo då blir mitt ex brevid mig så jävla svartsjuk så hon börjar LIPA och springer in till hennes mamma och pappa som sitter i hennes egna lägenhet och berättar att jag sitter och flirtar med en kompis?! Och gud som jag ljög för fanskapet sen när hon låg i sängen och grinade xD!!!  Det kan låta elakt men lite kul skulle även jag ha=D

Denna människa som en gång var min flickvän dumpade mig, gjorde mig till åtlöje, lät mig bränna tusentals kronor på något jag kunde sparat. Men sen när hon väl gjort slut och hon hade sin nya kille, så började hon ljuga och vara oärlig emot mig som vän :S När den nya killen insåg att hjärnan satt i klittan påna så packade han och drog (klokt val där broder). Och nu till det bästa, SEN VILL HON HA TILLBAKA MIG!

Men dum som jag var tog jag tillbaka henne, men snabbt insåg jag att hon inte hade bättrat sig utan var lika eländig och falsk som förut och därför gjorde jag slut. Här fick jag då erfara vad svartsjuka och mentala problem innebar då det dödade den vänskapen emellan oss. Det finns en inspelning från ett väldigt komiskt samtal där jag verkligen satt och fick skit och höra det ena och det andra, skulle den hamna på youtube skulle jag nog förmodligen bli ihågkommen som den totalt-kalla-killen-som-inte-blir-förbannad, trots att han får höra att han är ett monster för att han inte kan älska ett svin som K*ullar runt och har sig.

Efterspelet av att jag bröt kontakten blev att jag blev stalkad på bdb och kamrat, sjuk jävel det där. Må lärarna på IV ha tålamod och hörselproppar, det blir 10långa år för dom ;) Sjukskrivning på G! Så summan av kardemumman, skönt att doppa veken men sen var de inte värt nå mer=)!

Sen är det massa andra saker som har floppat sig men det tänker jag inte ta nu=)! Anledningen till att jag inte nämner namn, platser eller andra detaljer beror helt enkelt på att jag inte vill bryta emot PUL eller andra lagar.


Hissen


Och min hiss kommer att gå till alla er vänner, gammal som ny, ung som gammal, ni ska vet att ni har hjälpt mig att bli en så mkt bättre människa, jag älskar er alla, och jag lovar, ni kommer få alla världens rosor om de hade gått:) Men en människa har verkligen klivit fram och visat vad hon betyder för mig som vän, Jag vet att hon sitter och läser det här just nu och jag vet att hon blir generad och förmodligen vill krossa mina nötter, men förlåt Malin, jag är tvungen :)!<333 Puss och kram på dig älskade vän!


Nu ska jag avsluta det här inlägget med att önska er alla Gott nytt år och en trevlig fortsättning på det nya året!

Kramar från Johan=)