/ Allmänt /

Tips på fodral till iPad 2

Hej:)
Så sitter man här igen med sin älskade padda:) jag har precis hunnit kolla på alla avsnitt från årets upplaga av lyxfällan. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga om en del människor som är med i programmet!
Dummare än en jävla sten är ju en del som är med i programmet.
 
Jag vet inte men jag tror t.om dom dumma blondinerna i Svenska Hollywood fruar är smartare, eller det går väl att diskutera. Tacka vet jag alla appar som gör att jag kan kolla på typ allt i paddan,make me smile :-)
 
Nä är hoppet ute för oss människor? Jag hoppas inte det iaf men man blir ju mörkrädd av att se vissà program och ändå är det så många som gillar att se korkade människor på tv, nåja jag erkänner, jag är väl lite blond jag också :);)
 
Jag söker efter ett vettigt fodral till iPaden, om ni har tips på något vettigt fodral så tveka inte att höra av er till mig :)!
 
Jag har ett i gummi idag men jag skulle gärna ha ett som jag kan ställa upp iPaden i, typ när man ser film så får den agera tv skärm. 
 
 
Btw hittade ett tillbehör som gör att jag lätt kan koppla ihop mina Apple produkter med min tv, inte alls dumt, kostar bara 1000:- och är en typ av medieserver som jag förstod det.
 
http://store.apple.com/se/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv
Där är för tv biten :)
 
Sen hittade jag ett fint fodral också 
http://store.apple.com/se/product/MD454ZM/A/ipad-smart-case-polyuretan-mörkgrå
 
Men som sagt, vill inte köpa ett fodral om jag inte vet om det är ett bra fodral.
 
Vi ses.
 
/Johan