/ Allmänt /

Det börjar hända saker nu!

Hej hopp på er! Hoppas allt är bra med er. här sitter jag nu och försöker skriva något vettigt, vet inte vad jag ska skriva dock........Dagen i sig har varit helt ok måste jag säga, men i natt har jag inte fått sova många minuter inte......För mkt tankar om en viss sak har snurrat hela natten lång och jag vet inte hur jag ska hantera det här...
Jag fruktar en enda sak, sker det så vet jag inte hur jag ska kunna överleva det här.
Jag måste fly från det här....
Lyssnar på: Radiotystnad hos mig


//Johan-Orolig......
/ Allmänt /

Hemma igen=)

Hej=) nu är jag hemma igen=) är tyvärr lite för trött för att skriva ett lååångt inlägg men vi ses i morgon=) ha det så bra och god natt:)!


Lyssnar på: Ingenting just nu


//Johan-God natt
/ Allmänt /

Hej hopp gummi..schnopp :D

Goooder morgon mina läsare=D hoppas att allt är bra med er idag:) tänkte berätta lite grann om dagens händelser och vad som sker=) Igår kväll (fredag) kom jag till älskling, sååå glad över att träffa henne igen =):) Sen på kvällen umgicks vi med Towe och hade det trevligt=) btw vi köpte 1,5kg godis :O!! Det räcker fan 2 veckor typ ;D
Dessutom så har jag köpt en nokia 3720 classic på elgiganten, gryymt telefon som jag är kanon nöjd med =)


Min nya telefon, Nokia 3720 classic :D:D!


Idag på morgonen så vaknade vi kl halv 11 typ, då kom älskling ihåg att hennes pappa fyllde år så hon ringde och grattade han=) Grattis Bror :)!! Sen fick hon för sig att baka en kaka, inga problem med det, så vi åkte och handlade alla saker vi behövde (trodde vi). När vi kommer hem inser sötnosen att vi inte har florsocker. Det var bara att åka och köpa det och precis när jag kliver ur bilen vid lägenheten så ringer hon igen, och gissa vad?! då hade hon inte ströbröd heller :D :D :D!!!
Så fick ta en sväng till affären igen, jisses man skäms ju nästan :D:) Nåja nu är allt klart och vi ska snart åka till hennes pappa :) Nåja, det blir nog bra ska ni se :D ;)
muuuuums:)


Lyssnar på: Darude-sandstorm

//Johan-Budbil till och från affären=) :)