/ Allmänt /

Min dag?

Tja tja på er alla. Attans så fastnade man här igen, men så ere när man väntar på att alexander skall få igång survolvo nr2 (A) ;)! Nåja min dag började väl mindre bra med att jag hade huvudvärk när jag klev upp vid 6 i morse.....gudförebannat så ont det gjorde. Nåja masade mig upp ur sängen och gick och tog en dusch+3koppar kaffe sen minsann *rapar oskyldigt*. Efter det var det så dags att bege sig till jobbet. 30mins åkande och voilá, jag är framme:D Möts av glada och pigga kollegor som hälsar en välkommen. En mindre trevlig sak var kylskåpen på jobbet, hittade mjölk som var 3 månader gammal, hur det luktar kan ni själva räkna ut, jävla grisar man har omkring sig...-.- =O .
Efter det så har timmarna flutit på ganska fort, har haft sammanlagt 30samtal i dag som jag har haft hand om. Mkt teknisk support samt övriga ärenden som i sin tur tog sin lilla tid. Sista samtalet inkom 16.55 idag och jag slutar 17, fick snällt sitta till 17:20 med kunden och hjälpa han så larmet funkar igen, och voilá jag trollade igång ett fullt fungerade larm igen:)!
I söndags så var det alla hjärtans dag som ni alla vet, jag fick världens sötaste nalle av världens sötaste tjej :*
Den nallen pryder numera mitt skrivbord på jobbet så jag alltid har något fint att kolla på :)
I övrigt händer det inte mkt, sitter och funderar på en ganska allvarlig sak men jag vet inte riktigt hur jag ska ta hand om det problemet. Det är pest eller kolera jag väljer på, men wtf....
Nu mina vänner kommer alexander och jag ska ut med han :)
Malin<3
//Johan
/ Allmänt /

Söndag kväll.

Gääääääsp. Tårarna dom rinner vill jag lova, nej jag är inte ledsen, jag är sjukt trött iaf. Hur som haver, timmarna och dagarna dom bara rinner iväg. Liksom jag jobbar och försöker få tiden att räcka runt på alla håll och kanter vilket ibland kan vara svårt, men jag gör så gott jag kan iaf=D

Jag fick en fråga av en kompis som undrade vad exat jag gör på jobbet. Tja jag sitter 8-17 och hjälper kunder med anläggningarna vi har i vårat sortiment. Jag är viktigt del i något stort som just det företag jag jobbar för är.Det är Oerhört roligt att faktiskt inse att ingen dag är den andra lik, ena dagen har man 25st som vill byta batteri på deras komponenter, en annan dag så ska jag minsann få skäll i 20min för att företagets ledning har beslutat om någonting. OCh det skall erkännas, har man inte tålamod eller psyke så bör man inte jobba med sånt här. Jag lovar, efter att ha försökt hjälpa kunden i 40minuter med ett enkelt batteribyte så blir man lätt lite less, men efteråt är kunden nöjd, Det är det som är det viktiga med just mitt jobb, kundfokuseringen.
Ärligt talat så blir det vissa perioder när det inte ringer så mkt utan då får jag göra mer administrativt arbete som behövs göra, men när det väl ringer, då är man snabb på svara och hjälpa kunderna.
Finns det en framtid i detta jobb då? -Tja det tror jag att det gör, eftersom vi växer och växer så kommer behovet av oss att finnas där, det inte ÖC klarar, det tar vi hand om.
Nu skall jag ha en trevlig kväll=)!
Ps. Vill hylla ett par viktiga personer i min närvaro som har hjälpt oerhört mkt; MrXer, Sofie, Razzie, Emi, Mathilda, Lorena, alexander och många många fler. Vad gör man utan vänner som er?
Men du Älskling, jag hittar inte orden för dig :*)<3!
Daaags för tv=)
/ Allmänt /

Vad gör jag i mitt liv numera?

Tja, perioden som arbetslös är sen en tid tillbaka över för mig, vilket är fruktansvärt skönt. På dagarna sitter jag åt ett säkerhetsföretag som en larmtekniker/support och hjälper människor med deras larmanläggningar
. Måste säga att det är ett väldigt intressant jobb. Ingen dag är den andra lik, vissa dagar blir man utskälld så man storknar och andra får man höra att man är en oerhört duktigt kille som är en perfekt hjälp. Låter det kluvet? Ja för fan det är helt klart inte normalt. Men jag har valt ett yrke, jag har det här att göra, och jag blir bättre och bättre för varje kund jag får hjälpa.
Liksom, antingen är man realist och gillar läget och håller käft eller så är man en ikke realist och öppnar munnen i fel läge, då skiter det sig. Jag jobbar, jag sliter, jag pumpar in pengar till en lägenhet.
Malin gumman: Jag älskar dig hjärtat, du är det finaste jag har i mitt liv<3333333

Nu skall jag iaf te älskling i stan och sova över där.
cu