/ Allmänt /

Fredag

Idag är det fredag den 15/7. 
Igår var det torsdag den 14/7.
Hahaha oh...ni fattar det är liksom semesterläge intaget och jag skiter ärligt talat blanka fan i rätt mycket just nu. Vad är tid? Vad är normal dygnsrytm? 2 frågor jag inte kan svara på i detta läge då jag tappat det, återkommer när jag hittat detta igen!
 
Intressant, mitt förra inlägg fick visst uppmärksamhet, kul att någo läser här iaf, hela 10 besökare, det ni mina vänner är rekord : )
 
Ibland funderar jag på om jag är ond, ibland funderar jag på om jag är dum i huvudet och ibland funderar jag bara på dåtiden och många gånger även på framtiden.
Bagaget från dåtiden är ju något man får bära med sig, antingen i form av en handväska eller en ryggsäck, det är dåtidens skit som gör mig till nutidens människa och det är nutidens människa som ska bygga något på den framtida människa jag kommer att vara.
Saker är inte alltid vad jag tänkt mig, saker blir inte som jag tänkt mig många gånger, det är liksom en evig jävla vägg av skit som konstant faller emot en. 
Jag har spade och hink för att få bort mycket av eländet som händer men det räcker inte alltid, ibland hade jag behövt ha en person till för att hjälpa till med att skotta bort eländet så jag inte drunknar i all skit...
 
Snart är jag inne på 5e året som singel, ungkarlslivet är sig likt, rumla runt och försöka hitta någon att stadga sig med, lättare sagt än gjort har det visat sig.
Men samtidigt så fungerar livet, jobb, vänner, familj och träning är väl det som just nu får en att orka med en vanlig dag @ life.
För livet, det är sig likt och det ser nog ut som att det kommer vara sig likt ett tag framöver.
Visst, jag uppskattar förändring i livet och jag uppskattar faktiskt att något nytt händer, men det är segt med det. Det byggs inga nya pussel, men jag kanske har en fnurra på gång, om hon bara visste hur fin hon är i mina ögon, men den som lever - Den får se.
 
Igår har jag iaf hunnit med att träffa lite vänner och fick även fart på Volvon då den bråkat lite under ett par dagar, satans biljävel... -.- !
 
Såhär på slutet av min saga så lyssnar jag på Laleh, jag vill inte annat än vara mig själv men just nu är jag vilse, riktigt vilse :)
 
När jag tittar in i ljuset ser jag pusslet som vi lagt
och då faller alla bitarna på plats

Och när jag hör dem säga orden som de många gånger sagt
Så många gånger så man nästan tror på allt
Nä, jag tittar inte ner mer
Jag tittar upp mot himlen
Så, finns det nån här, finns du ens
För, idag ska de höra sanningen
Jag ska aldrig ta skit igen
Jag ska bara vara mig själv
Ba, ba, bara få va mig själv
Jag ska bara vara mig själv
Ba, ba, vill bara få va mig själv

De alla gånger man har väntat på att dagen ska ta slut
men alla orden följer ändå med en hem
Tror att man kan vänja sig och kanske kan stå ut
men jag ska aldrig mer titta ner igen
Nej, jag tittar inte ner mer
Jag tittar upp mot himlen
Så, finns det nån här, finns du ens
För, idag ska de höra sanningen
Jag ska aldrig ta skit igen
Jag ska bara vara mig själv

 

Ha en trevlig morgon, klockan är nu 05:11 och jag funderar på gå sova.

 

//Johan